هاست وردپرس چیست و چه مزایایی دارد؟

هاست وردپرس چیست و چه مزایایی دارد؟

برای انتخاب یک هاست برای یک وبسایت وردپرس عواملی زیادی هستند که باید آن‌ها را در نظر بگیرید. در این مقاله قصد داریم بگوییم هاست وردپرس چیست و چه مزایایی دارد؟ با وردپرس فور یو همراه باشید.

 

هاست وردپرس چیست و چه مزایایی دارد؟

هاست وردپرس چیست؟

هاست وردپرس همانطور که ممکن است حدس زده باشید، منحصراً برای وبسایت‌های وردپرس است. شباهت بسیاری به بیشتر انواع رایج هاست‌های مورد استفاده (اشتراکی، سرور مجازی، اختصاصی و ابری) دارد با این تفاوت که به ساخت میزبانی یک سایت وردپرس به آسانی هر چه ممکن، تمرکز می‌کند.

به عبارت ساده‌تر، هاست وردپرس در اصل میزبانی وب است که برای وردپرس بهینه شده است. بهترین پلن‌های هاستینگ وردپرس که با یک کلیک وردپرس را نصب می‌کند، نیز وجود دارد.

هاست وردپرس معمولاً امنیتی را اضافه کرده است که به طور خاص برای وبسایت‌هایی که با وردپرس در حال اجرا هستند طراحی شده است. از آنجایی که وردپرس متداول ترین CMS در سراسر جهان است، این وبسایت‌ها بیشتر در معرض خطر حملات سایبری قرار دارند. بنابراین قطعاً امنیت اضافه شده فواید بزرگی دارد.

بیشتر بخوانید: دامنه چیست و چگونه نام دامنه مناسب انتخاب کنیم؟

 

برای چه کسانی کاربرد دارد؟

هاست وردپرس برای کاربران وردپرس است. اگر می‌خواهید میزبانی شما برای سایت وردپرس خود بهینه شود، باید به این نوع میزبانی وب توجه کنید و بهتر است از آن بهره ببرید.

انواع هاست وردپرس و مزایا و معایب آن‌ها

۱٫ هاست وردپرس اشتراکی (Shared Wordpres Hosting)

این نوع از هاست نوع رایج‌تری است. ارزان‌تر است، نصب با یک کلیک ارائه می‌دهد و عموماً بهترین گزینه برای وبسایت‌های شخصی و ایستا است.

همانطور که در مطلب انواع هاست هم اشاره شده، در محیط یک هاست اشتراکی وبسایت شما با چندین وبسایت دیگر که در همان سرور وب میزبانی شده‌اند، میزبانی می‌شود. همانطور که از نام آن پیداست، تمام منابع سرور مانند حافظه، پردازنده و غیره بین تمام وبسایت‌های موجود در سرور به اشتراک گذاشته می‌شود. تنها منبعی که تضمین می‌شود فضای دیسک سخت است که در آن فایل‌های وبسایت وردپرس خود را ذخیره می‌کنید.

مزایا هاست وردپرس اشتراکی:

  • شروع کار آسان؛ اکثر هاست‌ها برای کمک به شما در تنظیم وردپرس فقط در چند ثانیه فراهم می‌کند
  • تعمیر و نگهداری کم
  • هزینه بسیار کم

معایب هاست وردپرس اشتراکی:

  • عملکرد بسیار محدود: هاست اشتراکی برای میزبانی وب اولیه طراحی شده است، بنابراین شما به ویژگی‌هایی مانند سیستم کش و غیره دسترسی نخواهید داشت.
  • فقط می تواند میزبانی وی یک وبسایت باشد: تنظیمات برای اجرای یک وبسایت در هر حساب ساخته شده است. از نظر فنی می‌توان چندین وبسایت را با همان حساب اجرا کرد اما راه‌اندازی را پیچیده و سرور را کند می‌کند.
  • انعطاف پذیر نیست: سرور وب و نرم‌افزارهای نصب شده توسط میزبان وب مدیریت می‌شوند و شما نمی‌توانید نرم‌افزار و توابع دیگری اضافه کنید.
  • فقط برای وبسایت‌های کوچک با ترافیک کم کار می‌کند.
  • منابع (resources) تضمین نمی‌شوند: منابع سرور بین تمام وبسایت‌هایی که روی آن قرار دارند، به اشتراک گذاشته می‌شود، بنابراین اگر وبسایت دیگری CPU را متوقف کند، عملکرد وبسایت شما تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.
  • یک راه حل مقیاس پذیر نیست: اگر ترافیک وبسایت شما افزایش یابد شما نمی‌توانید همان بسته را ارتقا دهید بلکه باید به فکر راه حلی متفاوت برای انتقال وبسایت باشید.
  • قابل اعتماد نیست: با توجه به این که هزینه زیادی برای مبتدیان و همچنین کاربران غیر قانونی ندارد، که معمولاً پهنای باند و منابع زیادی را به خود اختصاص می‌دهد، وبسایت شما را غیرقابل اعتماد و کند می‌کند.

۲٫ هاست وردپرس مدیریت شده (Managed WordPress Hosting)

هاست وردپرس مدیریت شده یک بسته کامل است. تمام نیازهای اولیه شما برآورده می‌شود، به علاوه بروزرسانی‌های خودکار تضمین شده، امنیت بهتر و سرعت بارگذاری بهتر می‌شود.

به طور طبیعی، میزبانی وب وردپرس مدیریت شده پرهزینه‌تر است، اما می‌تواند مدت زمان نامشخصی را برای حفظ سایت خود ذخیره کند. این باعث می‌شود تا گزینه مناسبی برای مشاغل و سایت‌هایی باشد که به دنبال مقیاس هستند.

هاست مدیریت شده راه حلی رایگان میزبانی میزبانی وب وردپرس است. گرانتر از هاست اشتراکی و VPS است، اما بسیاری از مشاغل آن را انتخاب می‌کنند زیرا شما مجبور نیستید با حفظ هسته وردپرس، بروزرسانی و … سر و کار داشته باشید. تنها چیزی که شما باید از آن مراقبت کنید محتوا، و حس و حال وبسیایت است. میزبانی وب مدیریت شده با وردپرس همچنین به دلیل ارائه پشتیبانی تخصصی در وردپرس مشهور است، بنابراین می‌تواند حتی در صورت بروز مشکل در خصوص میزبانی وب، به شما در زمینه مسائل وردپرس کمک کند.

از آنجایی که هاست مدیریت شده  وردپرس یک سرویس تخصصی برای کاربران وردپرس است، خودش نیز ترتیب بروزرسانی‌های وردپرس را برعهده می‌گیرد. در بیشتر راه‌اندازی‌ها، باید افزونه‌ها و قالب‌های خود را به روز کنید، اما بسیاری از ارائه دهندگان میزبانی وب وردپرس دارای بررسی‌هایی هستند و اگر افزونه یا قالب نصب شده در وبسایت شما قدیمی است یا پشتیبانی نمی‌شود، به شما هشدار می‌دهد.

حال این نوع از هاست چگونه کار می‌کند؟ در اولیه‌ترین فرم خودش، در هاست مدیریت شده وردپرس، راه‌اندازی وبسایت وردپرس شما مبتنی بر رونوشتی از قالب اصلی وبسایت وردپرس است. بنابراین در حالی که به پیشخوان وردپرس دسترسی دارید، نمی توانید وردپرس را نصب یا حذف کنید. اگرچه می‌توانید قالب‌ها و افزونه‌ها را اضافه یا حذف کنید.

مزایا هاست وردپرس مدیریت شده:

  • به طور خاص برای وردپرس طراحی شده است، بنابراین بدون دردسر و راه حل بسیار هدفمند است.
  • بسته‌های پیشنهادی مختلف: به طور معمول بسته‌ها شامل پشتیبان گیری، ویژگی‌های امنیتی و پشتیبانی در سطح سرور برای اجرای وبسایت‌ها و غیره هستند.
  • منابع نامحدود: همه این‌ها بستگی به میزان پرداخت شما دارد و تا زمانی که میزبان وب شما از آمار بازدیدکنندگان وبسایت شما اطلاع داشته باشد لازم نیست نگران منابع سخت افزاری باشید.
  • مقیاس پذیر: در اکثر موارد، میزبان وب می‌تواند منابع تخصیص یافته به شما را طبق نیازهای شما افزایش دهد، بنابراین نیازی به نگرانی در مورد انتقال وبسایت خود در هنگام نیاز به منابع بیشتر نخواهید داشت.
  • پشتیبانی فنی و تخصصی وردپرس: میزبان وب همچنین به شما کمک می‌کند تا هرگونه مشکل وردپرس را برطرف کنید، حتی اگر به طور مستقیم با هاست مرتبط نباشد.

معایب هاست وردپرس مدیریت شده:

  • در بعضی مواقع می‌تواند محدود کننده باشد به خصوص اگر به دنبال شخصی‌سازی‌های زیاد و پیچیده وردپرس یا ادغام با راه حل‌های دیگر باشید.
  • در بعضی موارد ممکن است شما مجاز به نصب افزونه‌های خاص نباشید و مجبورید جایگزین دیگری پیدا کنید.
  • در مقایسه با گزینه‌های دیگر با منابع مشابه گران است.

عملکرد و امنیت

عملکرد (performance) تا حد بسیار زیادی در راحتی بازدیدکنندگان وبسایت شما تاثیر می‌گذارد. اگر می‌خواهید بهترین تجربه ممکن را برای آنها رقم بزنید، سرعت سریع بارگذاری و آپ‌تایم مستحکم امری ضروری است.

هاست وردپرس نسبت به هاست‌هایی مانند هاست ابری استانداردهای بیشتری ارائه می‌دهد. شما محدودیت منابعی را تنظیم کرده‌اید که نمی‌توان از آن فراتر رفت. این محدودیت‌ها از پلن به پلن متفاوت خواهد بود، اما تا زمانی که شما به اندازه کافی اطمینان دارید، عملکرد نباید مسئله‌ای باشد.

مسئله بعدی امنیت است. امنیت همیشه هنگام میزبانی وبسایت باید یکی از اولویت‌های اصلی شما باشد. این امر به ویژه در صورتی که کسب و کاری دارید که اطلاعات شخصی مشتریان حود را در اختیار دارید، بسیار حساس‌تر هم می‌شود.

خب همانطور که می‌دانید هاست وردپرس به دو دسته تقسیم می‌شود. در حالی که هاست اشتراکی وردپرس شبیه به هاست ابری است، هاست وردپرس مدیریت شده به چالش کشیدن هکری است که خود را به تنهایی مانند سربازی پیاده برای حمله به قلعه‌ای که در بالای تپه است، آماده می‌کند.

شما از امنیت خاص وردپرس مانند اسکن‌های بدافزارها و فایروال برخوردار می‌شوید و از سایت شما به طور خودکار بکاپ گرفته می‌شود. بنابراین در بدترین حالت اگر اشتباهی صورت گیرد، شما همه چیز را برای بازیابی به صورت آماده در اختیار دارید.

 

سخن آخر

همانطور که دیدیم گزینه‌های مختلف برای هاست وردپرس وجود دارد و همه آن‌ها مزایا و معایب خود را دارند. هیچ راه حل کامل و مطلقاً مناسب وجود ندارد. همه این‌ها به بودجه و نیازهای شما بستگی دارد. البته به یاد داشته باشید که تصمیم شما در مورد میزبان وب وردپرس که باید استفاده شود نباید فقط بر اساس مشخصات باشد، این فقط یک قسمت از داستان است. در هنگام انتخاب میزبان وب وردپرس برای وبسایت خود موارد بیشتری را باید در نظر داشته باشید.

متولد تهران، ساکن کرج، فارغ‌التحصیل کارشناسی رشته مهندسی نرم‌افزار تاریخ تولد:11 سپتامبر سال 1995 علاقه‌مندی‌ها:وب‌گردی، تماشا فیلم و سریال، طراحی وب‌سایت

پیج اینستاگرام
مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *