5 برنامه حفاظت از حریم شخصی که همین الان باید استفاده کنید

برنامه حفاظت از حریم شخصی

با معرفی 5 برنامه حفاظت از حریم شخصی همراه شما هستیم. در اینترنت ، هرگز نمی توانید صد در صد امنیت داشته باشید. تمام مدت تهدیدات جدیدی به آمدن ادامه می دهند، خواه حمله به امنیت شما باشد خواه تلاش برای استخراج اطلاعات شما. این وقتی معنا پیدا می کند که شما هر چه در توان دارید را صرف در امنیت ماندن بکنید.

همانطور که اینترنت می گیرد، اینترنت تامین نیز می کند. توسعه دهندگان هرچیزی از افزونه ها ساخته اند که هکرها را با برنامه هایی که با نظارت آنها نشان می دهند که چقدر شما در امنیت هستید را باز می دارد. در اینجا 5 تا از بهترین ها که شما همین حالا می بایست استفاده کنید را معرفی می کنیم. با وبسایت آموزشی وردپرس فور یو همراه باشید.

 

5 برنامه حفاظت از حریم شخصی

1- Two Factor Auth (وبسایت): حساب های خود را دو بار قفل کنید!

Two-factor authentication که محبوبیت سریعی بدست آورد به عنوان اقدام امنیتی بسیار ضروری برای هر حساب دیجیتال شناخته می شود.

Two Factor Auth یا 2FA هر وبسایتی که پشتیبانی می کند یا 2FA را پشتیبانی نمی کند را دارد، و انواع 2FA در دسترس است. برای مثال، رمز دوم شما می تواند سخت افزاری یا نرم افزاری باشد، با این تفاوت که چطور آن را دریافت می کنید: ایمیل، تماس تلفنی یا پیامک.

برنامه حفاظت از حریم شخصی

Two Factor Auth

بعضی خدمات هستند که شما باید با 2FA همین اکنون قفلشان کنید، اما این سایت را پروژه آخر هفته ی خود قراردهید، در مواردی که بدترین اتفاق بیفتد.

 

2- IOT Scanner (وبسایت): دیوایس های شما در اینترنت آشکار هستند؟!

IOT یا internet of Things وعده تغییر نحو زندگی ما را می دهد اما آن نیز مملو از خطر است. وقتی شما چیزهایی مثل یخچال یا تلویزیون هوشمند دارید که تمام وقت به اینترنت وصل هستند، آنها را برای هکرها نیز باز گذاشته اید. در حقیقت، IoT کابوسی امنیتی بالقوه است.

اسکنر IoT ابزاری ساده است که می فهمد کدام دیوایس شما به صورت عمومی آشکار است. آیپی دیوایس های تمام گجت های شبکه خانگی شما را بررسی می کند و می بیند به صورت آشکاری در دسترس Shodan می باشد یا نه.

اما Shodan چیست؟ یک پایگاه داده از دستگاه های عمومی در دسترس بر روی اینترنت می باشد.

برنامه های حفاظت از حریم شخصی

IOT Scanner

 یک ایده خوب برای انجام اسکن عمیق کلیک کردن بر روی Check if I am on Shodan است که در حالت ایده آل، شما به دنبال یک تیک سبز در پایان آن هستید.

 

3- Deset (وبسایت): جیمیل را اسکن کنید، همه چیز که برای آن ثبت نام کردید را پیدا کنید

در طول سال ها، ممکن است شما از جیمیل برای ثبت در سرویس هایی استفاده کرده باشید، چه شما از جیمیل استفاده کرده باشید یا نه، ممکن است جاهایی که حسابی در آن باز کرده اید را فراموش کرده باشید. در این حالت اگر از رمز عبور یکسانی استفاده می کردید و یکی از آنها هک شود، شما در خطر بزرگی می باشید.

5 برنامه حفاظت حریم شخصی

Deset

Desaet.me صندوق پستی جیمیل شما را برای هر چیزی که برای سالها در آن مشترک شده اید را اسکن می کند. بله، ایمیل های شما را می خواند، ولی حریم شخصی شما بوسیله کار به طور کامل آفلاین تضمین می کند. این برنامه هیچی داده ای را به سرور خودش ارسال نمی کند. پس یک بار آن را اجرا کنید، اجازه دهید هر چیزی که ثبت نام کرده اید را پیدا کند، و شروع به بازدید از آن سایت ها کنید تا حساب هایی که دیگر استفاده نمی کنید را حذف کنید.

 

4- Privacy Badger 2.0 (افزونه کروم، فایرفاکس): افزونه حفاظت از حریم شخصی EFF

وبسایت ها همیشه شما را رهگیری می کنند. در هر صفحه ای که می روید، حتی چیز کوچکی مثل دکمه های اشتراک گذاری اجتماعی توییتر و فیسبوک، در حال رهگیری شما هستند. همه این اطلاعات برای ایجاد یک پروفایل از شما ساخته شده و به تبلیغ کنندگان فروخته می شود. می خواهید جلوی آن را بگیرید؟ Privacy Badger چیزی است که نیاز دارید.

Privacy Badger توسط EFF ساخته شده است، یک گروه مستقل غیر انتفاعی حمایت از مصرف کنندگان بر روی اینترنت. این افزونه کاملا رایگان است. خود گروه سازنده پیشنهاد می کنند که گزینه Do Not Track را غیر فعال کنید ولی در واقع این گزینه است که خیلی کارها انجام می دهد.

[stextbox id=”read” direction=”rtl”]در وردپرس فور یو بخوانید:

آموزش انتخاب صفحه کلید مناسب

[/stextbox]

5- Passlock (وب، کروم، اندروید، iOS): رمزگذاری ایمیل آسان برای همه

شما از قبل می دانید که ارسال داده های حساس در ایمیل بسیار خطرناک است و ممکن است هرگز نفهمید چه کسی جاسوسی شما را می کند. راه حل ایده آل این است که ایمیل های خود را رمزگذاری کنید، اما این یک پروسه شلوغ است. Passlock آن را آسان می کند.

یه طور مختصر، Passlock یک مشتری برای استاندارد PGP می باشد. این برنامه یک قفل و یک کلید برای شما می سازد. شما می توانید قفل خود را به سایر ارسال کنید. سایر می توانند قفل شما را به هر ایمیلی که می خواهند برای بفرستند اعمال کنند. این روش، چون فقط شما کلید دارید، فقط شما قادر خواهید بود که قفل را باز کنید و ایمیل را بخوانید. حتی اگر کسی دیگری ایمیل را ردگیری کند، آنها نمی توانند آن را باز کنند زیرا آنها کلید ندارند.

امیدواریم با استفاده از این 5 برنامه حفاظت از حریم شخصی بتوانید حریمتان را از آسیب های زیادی که امروزه در دنیای اینترنت وجود دارد ایمن کنید.

منبع: MAKEUSEOF

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
آموزش ساختن جیمیل

آموزش ساختن جیمیل | صفر تا صد ساخت جیمیل به صورت تصویری

آنچه در این پست میخوانید آموزش ساختن جیمیل به صورت تصویری گام به گام جیمیل در کامپیوتر (ویندوز و مک)…

بیشتر بخوانید
حل مشکل Not registered on the network

حل مشکل روی شبکه ثبت نشده Not registered on the network

یکی از مشکلات متداول در گوشی های اندروید، عدم ثبت یا not registered on the network است. در زمانی که شما بخواهید تماسی برقرار کنید، اگر با این پیام مواجه شوید، موفق به تماس گرفتن نمی شوید و این خطا رخ می‎دهد. حالتی شبیه به رفتن آنتن گوشی و یا وقتی که مشکلی از سمت سرویس دهنده اپراتور بر روی خط شما ایجاد شود. در این مطلب قصد داریم آموزش حل مشکل Not registered on the network گوشی های اندروید را با شما به اشتراک بگذاریم. با وبسایت آموزشی وردپرس فور یو همراه باشید.

بیشتر بخوانید
آموزش دانلود زیرنویس از یوتیوب

آموزش دانلود زیرنویس از یوتیوب

در این مطلب قرار است با آموزش دانلود زیرنویس از YouTube همراه شما باشیم. اگر شما از بینندگان و استفاده کنندگان همیشگی یوتیوب باشید، احتمالا برای فهم بیشتر یا کاربرد آموزشی آن به زیرنویس نیاز پیدا کرده‌اید. قبل از شروع آموزش دریافت زیرنویس از YouTube باید این نکات را در نظر بگیرید. در ادامه با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *